Verantwoord Ondernemen

Een nieuw verfrissend geluid op de energiemarkt

Als u naar Pink Energie switcht dan zit u voor de rest van uw leven goed en ondersteunt u Roze50+ zonder dat het u iets kost. En u hoeft zich geen zorgen te maken als uw contract is afgelopen. U krijgt altijd uw energie tegen inkoopsprijs. Daarnaast betaalt u 10 euro per maand voor de kosten die wij maken zoals administratie en de klantenservice. Daarvan blijft ongeveer 3 euro per maand winst over voor ons ondernemersrisico en afdracht aan de stichting Roze50+. Wij doneren graag de helft van onze winst aan deze stichting. Wij kopen uw energie in samen met een aantal andere wederverkopers bij energieleverancier Anode waardoor wij in staat zijn u altijd een schepe prijs aan te bieden. 

 

Onafhankelijk advies

Omdat wij geen belang hebben bij de hoeveelheid energie die u verbruikt, Pink Energie verdient niets aan een kilowatt uur of kubieke meter gas, kunnen wij oprecht advies geven hoe u echt energie kunt besparen en welk contractvorm voor u het beste is. Als het voor u slim is om een 3-jarig contract te nemen zien wij vaak dat energieleveranciers juist het tegenovergestelde aanbieden (1-jarig contract). Bij ons krijgt u iedere maand van een panel van energiedeskundige over alle contractvormen (variabel, 1-jaar, 2-jaar en 3-jaar) een 100% onafhankelijk advies. Wat u uiteindelijk kiest bepaalt u zelf natuurlijk.

 

Onbevangen ondernemen

Wij zijn een commercieel energiebedrijf wat verder denkt dan alleen maar aan geldverdienen, want er is meer in het leven dan alleen euro’s. Wij betekenen graag iets voor andere en ondersteunen het initiatief van Roze50+ van harte door de helft van onze winst te delen. Wij hopen dat ook andere bedrijven ons initiatief gaan volgen! Wat willen dat de huidige energiemarkt echt verandert en op een eerlijke manier deze belangrijke eerste levensbehoefte maatschappelijk verantwoord verkocht wordt. Dit is onze ambitie en voor minder doen wij het niet!