30 mei 2015: Energiebesparen


Tip

Denk u er wel eens aan om al uw gloeilampen ineens te vervangen door spaarlampen en/of LED-lampen. Tijdens de zomerperiode verwachten wij dat met name bouwmarkten en andere grote ketens die ook lampen verkopen met de nodige aanbiedingen gaan komen tot vaak wel 50%. Zij gebruiken deze scherpe aanbiedingen om meer klanten binnen te halen. Maak daar slim gebruik van, want dat scheelt flink in uw portemonnee. Bovendien bespaart u maandelijks op uw energierekening door deze energiezuinige lampen, het help echt!

PinkEnergie.nl

Peter


26 mei 2015: Prijsadvies juni 2015

 

 


Het energiepanel heeft weer vergadert en is tot het volgende JUNI-advies gekomen:

  1. Stroomprijzen zijn redelijk laag. Deze blijven nog wel even laag naar verwachting.
  2. Gas is niet echt goedkoop, maar ook niet erg hoog. Kan beide kanten op, verwachting is dat het gaat dalen.

ADVIES

  1. Stroom: kies voor een 2 of 3-jarig contract
  2. Gas: kies voor variabel of 1-jarig contract

PinkEnergie.nl

Peter


22 mei 2015: Eerlijk zijn


Bijna 65% van de Nederlandse huishoudens is een zogenaamde "Energie Slaper". Dit wil zeggen dat als zij zouden switchen naar een andere leverancier dat zij een lagere energierekening zouden krijgen. Wij vinden dat u NOOIT zich bekocht zou moeten voelen als u een "Energie Slaper" bent. Bij Pink Energie waarderen wij u enorm als u een trouwe klant bent en berekenen wij ALTIJD voor u de beste prijs. Bij belonen trouwe klanten in plaats van stiekem hogere prijzen berekenen.

Bij ons kunnen "Energie-Slapers" zonder zorgen rekenen op de beste prijs. Wij geven al onze klanten 100% de garantie dat u altijd INKOOP + 10 EURO krijgt (plus standaard overheidskosten van het netwerk, energiebelasting en BTW).

Geen van de grote energiemaatschappijen zal dit u ooit durven aan te bieden! Aan "Slapers" wordt namelijk goud geld verdient. Wij vinden dat dit anno 2015 niet kan (eigenlijk nooit).

Bent u al jarenlang klant bij dezelfde leverancier en bent u niet van het overstappen? Stap in 10 minuten over naar PinkEnergie en u krijgt altijd een scherpe prijs van ons en u ondersteunt Roze 50+.

PinkEnergie.nl

Peter